22 februar 2012

Feel goodJeg har taget en beslutning om at gøre noget godt for nogle andre.. Jeg har selv været igennem en meget svær tid, men nu er jeg endelig tilbage  og har et overskud jeg har lyst til at dele ud af.
Så idag har jeg meldt mig som besøgsven hos ældresagen...
Jeg føler det som et privilegium, at disse mennesker ønsker at lukke mig ind i deres liv. Jeg er sikker på det har været et stort skridt for dem at erkende at de er ensomme.
Jeg tænker at, det er så lille en indsats jeg kan bidrage med, men som kan betyde en altafgørende forskel i den ældres liv.
Jeg synes, at vores samfund er blevet et til tider meget koldt og kasse tænkende samfund og er du på den ene eller anden måde (ufrivlligt) afhængig af systemet, bliver man desværre ofte mødt med mistillid eller manglende forståelse.
Dette sker indenfor mange områder, sygedagpenge området som jeg selv har haft erfaring med, men især også indenfor ældre området og dette er endnu en årsag til at jeg har valgt at bruge en eftermiddag på et helt fremmed menneske..

4 kommentarer:

 1. Jeg synes virkelig at det er en smuk ting at gøre.
  Jeg kendte en ældre herre hvor besøgsvennen han fik virkelig lyste op i hans liv.
  Hun gik tur med ham og lyttede til hans historier, selv den 117. gang. Det gør virkelig en forskel i deres liv.
  Jeg tager hatten af for dig!

  SvarSlet
 2. ;0) Tak Det føles også bare rigtigt godt at gøre noget godt for et andet menneske uden forventninger om at skulle have ngt igen..

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare GO altså!! Fedt moove!
  Jeg har tidligere overvejet det selv, for der er alt for mange ældre, som sidder uden besøgende, familie...de ser ikke andre end de mennesker som får penge for at pleje dem! Det er sku trist...så hvor er det bare fedt gjort af dig - jeg har bestemt mig for at gøre det samme, men er nødt til at vente til mine børn er lidt større (det skulle jo helst heller ikke være på deres bekostning:-)
  Det er god karma til dig:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Tak Malene.. Jeg føler at overskuddet er der nu og derfor satser jeg på det.. Skal faktisk starte allerede på fredag.. Hos en ældre herre på 87 som har siddet i Kzlejr..Han er hørehæmmet hvilket for mig kun er en gevinst, da det er en rigtig god mulighed for mig ifht min uddanelse som audiologiassistent...

  SvarSlet

Tak fordi du læser min blog. Jeg værdsætter alle kommentarer, da de er med til at holde liv i bloggen.
Jeg læser alle kommentarer men overskuddet er desværre ikke altid til at svare ...
Du er mere end velkommen som fast læser.